Marco Hietala bocsánatot kért Tarjától, amiért kirúgták a Nightwish-ből!

tarjahietala.JPG

2005-ben érkezett fordulóponthoz a Nightwish története, amikoris a banda tagjai nyílt levél útján szólították fel Tarja Turunen alapító-énekesnőt a távozásra. A nem túl szívélyes lépés maradandó nyomot hagyott, hiszen időről-időre újabb- és újabb információk bukkannak felszínre.

Mint az korábban kiderült, Marco Hietala jelentősen kivette a részét a Nightwish-énekesnők kipenderítéséből, ugyanis mind két esetben ő maga volt az ötletgazda. A zenész ezt azután hozta nyilvánosságra, hogy 21 év után jómaga is dobbantott a Nightwish fedélzetéről, majd életrajzi könyvében számos titkot napvilágra hozott – vélhetően nem véletlenül.

Mint ismeretes, 2017-ben az egykori Nightwish-énekesek a Raskasta Joulua keretein belül újfent egymás oldalán álltak színpadra – tették mindezt tizenkét év elteltével. A felekben láthatóan már egyáltalán nem maradt tüske egymás iránt, mi több, barátságuk újfent szorosabbá érett.

Tarja a Metal Hammer kérdezz-felelek szekciójában mesélt most arról, hogy milyen kapcsolatot is ápol egykori zenekarának tagjaival, válasza pedig ha lehet meglepő.

„Néhány éve együtt énekeltem az egykori basszusgitárosunkkal, Marco Hietalával, ő személyesen kért tőlem bocsánatot. Ő volt az egyetlen, aki ezt megtette. Mindent sikerült rendbe hoznunk. Ugyan Tuomasszal e-maileztünk néhányszor, de ennél több nem történt. ”

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása