Anette Olzon nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egyszer visszatérjen a Nightwish-be!
Az énekesnőnél többé már nem tabu téma a Nightwish...

nightwish-imaginaerum-promo-010.jpg

A napokban jelent meg Anette Olzon vadonatúj dala, amely egyben a májusban érkező új lemezének címadója. A Rapture című kiadvány május 10-én fog debütálni, ez idáig pedig három, igencsak fülbemászó, ugyanakkor kellően súlyos tétel vált elérhetővé, mint felvezető.

Az énekesnő ennek örömére Instagramon élőzött, ahol a fanok mindenféle kérdésekkel bombázhatták, így természetesen az új lemezéről is megosztott érdekes infókat, de szóba került a Nightwish is, amelyről hosszabban is eldiskurált a követőkkel. Az egyik kérdés például úgy hangzott, hogy bevállalna-e egy reunion turnét a Nightwish-sel, amelyen a banda összes extagja színpadra lépne?

„Talán. Tudjátok, mindennek megvan a maga ideje. Nem tartjuk a kapcsolatot egymással, és abban sem vagyok biztos, hogy valaha is szóba állunk még egymással, habár én nyitott lennék rá. Nem vagyok haragtartó, tehát nem haragszom rájuk, boldog vagyok, és remélem, hogy ők is azok, de ha egyszer felkérnének, és ha működne is a dolog, akkor természetesen a rajongóknak óriási öröm lenne egy színpadon látni az összes énekest, Marcót és Jukkát is, egy afféle ünnepi show keretében.” – boncolgatja a témát Nettie.

Noha az énekesnő korábban határozottan kijelentette, hogy esze ágában sincs visszatérni a zenekarba, most nagyon úgy fest, hogy Tarja és Marco közös projektje az ő szívét is meglágyította, vagy csupán beismerte, hogy ha Tarja képes a megbékélésre, akkor neki is ugyanúgy menne.

treeline545555525545.jpg

„Ha felkérnek, én nem zárkózom el tőle, szerintem már mindannyian magunk mögött tudhatjuk a sérelmeinken. És hát, látjátok, Tarja és Marco most ismét együtt dolgozik, az új daluk valami csodálatos. Szóval, meglátjuk, ha felkérnek, akkor természetesen benne lennék.” – vallja az énekesnő.

Nettie egyébként azt is elmondta, hogy a kedvenc Nightwish-dala a Meadows Of Heaven, de az Evát is ugyanúgy szereti, míg a legkedvesebb lemez, amelyet elődje, Tarja énekelt fel, nem más, mint a Once, kedvenc dala, pedig a Creek Mary’s Blood, amit neki is volt szerencséje előadni néhányszor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dark Memes (@darkmemesofwonders) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása