Within Temptation: 15 éves a The Heart Of Everything

erwin-olaf-03.jpg

2007 márciusában jelent meg a Within Temptation negyedik nagylemeze, a The Heart Of Everything. Az akkor újdonságnak számító kiadványt hatalmas izgalom övezte, ugyanis addigra világszerte hatalmas hirnévre tettek szert Sharon den Adelék, köszönhetően a The Silent Force elsöprő sikerének.

A The Heart Of Everything máig a fanok egyik elsőszámú kedvence, ami nem is olyan meglepő, hiszen a címadó mellett olyan sikerdalok kaptak rajta helyet mint a Vámpírnaplókban is felcsendülő All I Need, a Frozen, a The Howling, vagy akár az Our Solemn Hour, de a listát akár a korong teljes tartalmával folytathatnánk, hiszen valóban egytől egyik közönségkedvenc tételeket tisztelhetünk a képükben.

A lemez mindösszesen öt kislemezzel büszkélkedhet, felvezetőként egyébként a What Have You Done jelent meg Keith/Mina Caputo közreműködésével, majd ezt követően érkezett meg a The Howling, a Frozen, az All I Need, valamint a Forgiven.

2779645.jpg

A kiadvány igen szép sikerekkel lett gazdagabb, hiszen több országban egyenesen listavezető lett, ugyanakkor a kritikusok is jó szájízzel fogadták a hanghordozót. Sharonék egyébként olyan égetően fontos témákkal foglalkoznak a dalokban mint a háború okozta veszteség, de külön felhívták a figyelmet az abúzus különböző formáira is, amit a Frozen című dalukkal tettek szembetűnővé.

A The Heart Of Everything a WT egyik legmeghatározóbb lemeze, és bármennyire is hihetetlen, de idén ünnepli debütálásának tizenötödik évfordulóját. Ennek jelképeként a csapat most újra boltokba küldi a kiadványt némi extrával fűszerezve, ami március 9-től lesz beszerezhető.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása