43 éves lenne Alexi Laiho – felesége ritkán látott videókkal emlékszik rá

alexi-laiho-kuollut_aop_1_03723905_uqem70.jpg

Tavaly januárban járta be a világsajtót a hír, miszerint 2020 decemberében hosszan tartó betegeskedés következtében elhunyt a Children Of Bodom frontembere, Alexi Laiho. A zenész hatalmas űrt hagyott maga után, hiszen földöntúli tehetséggel rendelkezett, ezzel pedig ezrek példaképévé avanzsálódott.

Alexi persze valósággal falta az életet, beceneve sem véletlenül lett a Wild Child, erről leginkább szó kimondó szövegei tanúskodnak, hiszen szerencsére sosem fogta vissza magát, ha reálisan kellett vázolni az alapokat – legyen szó bármiről. Olykor saját magát sem kímélte, hiszen a Bodom Blooddrunk című slágere kifejezetten Alexi alkoholfüggőségéről íródott.

Alexi ma ünnepelné negyvenharmadik születésnapját, ami immár második éve nehéz a hozzá közel állóknak. A Children Of Bodom megmaradt tagjai például egy fotóval emlékeztek meg róla.

„Boldog szülinapot tesó! Örökké hiányozni fogsz, a COB öröksége tovább él majd.” – olvasható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Children Of Bodom (@cobhc) által megosztott bejegyzés

 

Alexi első felesége és egykori zenésztársa, Kimberly Goss egy hosszabb posztban fejezte ki gondolatait, megosztva néhány ritka felvételt s Sinergy koncertjeiről.

„Boldog mennyei születésnapot ennek a csodálatos bestiának. Hálás vagyok, amiért részese lehettem az életének, és hogy szerencsémre egy ilyen túlvilági tehetséggel írhattam a dalaimat, és hogy együtt adhattuk elő őket. Kibaszottul utálom, hogy elment.” – fogalmazott Kimberly Goss

„Az elmúlt néhány évben egy csomó vicces mémet készítettem a születésnapjára, amit csak mi ketten értettünk. Egy teljes hétig készítettem őket, majd április 8-án bosszantóan elárasztottam velük a postaládáját.” – folytatta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kimberly Goss (@kimvoxrox) által megosztott bejegyzés

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása