Távozik az Ankor dobosa!

288055714_572582854230582_5809476288211017404_n.jpg

Rövidesen bejelenti új lemeze érkezését a katalán zenekar, mely kiadvány a 2019-es megjelenésű White Dragon utódjaként szuperál. A formáció januárban tájékoztatta a fanokat arról, miszerint gőzerőkkel dolgoznak az újdonságon, a napokban pedig azt a hírt hintették el, miszerint már nem is kell olyan sokat várni a részletekre.

Mielőtt még megörvendeztetnék a rajongókat a lemezt övező izgalmas hírekkel, egy szomorú bejegyzést is kénytelenek voltak közzétenni, melyben az áll, hogy a dobosuk, Ra Tache a közelgő turné végeztével elhagyja a zenekart.

„Szomorúan jelentjük be, hogy a dobosunk, Ra Tache úgy döntött, hogy a közelgő spanyolországi fesztiváljaink után elhagyja az együttest. Hat évnyi közös munka és kaland, két album, három európai, két ázsiai, és három spanyol turné után döntött úgy, hogy elérkezett az ideje annak, hogy új fejezet kezdődjön az életében.” – áll a közösségi oldalaikon megosztott bejegyzésben, melyben arra is kitérnek, hogy az elkövetkezendő négy bulin méltó módon elbúcsúznak az ütőstől, emellett remélik, hogy egyszer újra lehetőségük nyílik majd együtt dolgozni.

A banda továbbá azt is elárulta, hogy a tagváltás ellenére továbbra is lázasan dolgoznak majd új lemezükön, amit az elsődleges tervek szerint 2023 elején jelenítenek meg, majd egy kiadós turné keretein belül indulnak népszerűsíteni az új slágereket.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása