Pálinka for everyone, avagy itt az Alestorm új lemeze!

279784367_559489338870858_6687234031286469798_n.jpg

Seventh Rum Of The Seventh Rum címmel, ma végre boltokba került az Alestorm vadonatúj nagylemeze, amelyről több ízben is hallhattunk már előzetes gyanánt néhány tételt. A tizenegy plusz néhány bónuszdalt tartalmazó kiadvány már most hatalmas siker a célközönség körében, hiszen visszatértek a tipikus alestormos jellemvonásokhoz, melyekből ugyan a korábbi lemezeken sem volt hiány, ám ezúttal valahogy mégis más.

A srácok már ki is pattintottak néhány dalszöveges klipet YouTube-csatornájukra, így ha esetleg valaki tényleg nem értette volna elsőre a Magyarország című dal refrénjét, akkor érdemes szemügyre venni, mert izgalmasabbnál izgalmasabb tényezőkkel fűszerezték a nótát, ami egyébként a fanok egyik nagy kedvence lett (és most nemcsak a magyar ajkú rajongókról van szó).

A zenekar ezúttal rendesen kimaxolta újdonságát, amit a későbbiekben remélhetőleg részletesebben is kivesézünk, most viszont ha még nem tetted volna meg, akkor pálinka for everyone és rögvest pörgesd le a Seventh Rum Of The Seventh Rum dalait!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása