Negyvenedik jubileumára készül Doro Pesch!

doro_alcatraz21-16-von-20-992x560.jpg

Hatalmas bulival készül a metálzene koronázatlan királynője, ugyanis a német vokalista jövőre ünnepli karrierje negyvenedik évfordulóját. A Warlcok egykori énekesnője több formációt is megjárt munkássága elején, ám az igazi áttörést egyértelműen a Warlock hozta meg számára, mely csoda 1989-ben ért véget.

Mivel a Warlock nevet elperelték tőle, Doro néven folytatta pályafutását, ennek eredménye pedig tizenhárom, ikonikus nagylemez lett, a német legenda azonban már az új lemeze kiadására készül, ami összesítve a tizennyolcadik hanghordozó lesz, amit fémjelez.

Doro most a napokban jelentette be a hírt, miszerint 2023. október 28-án egy rendhagyó fellépés keretein belül ünnepli meg a negyvenedik évet, amit a színpadon tölt, ennek pedig meg is adja a módját. A németországi Düsseldorfban megrendezésre kerülő eseményre temérdek vendég lesz hivatalos, a dallista pedig az énekesnő egész eddigi munkásságát felöleli majd.

„A negyvenedik évforduló jövőre lesz, mivel én az első lemezünktől (Burning The Witches) számolom. Jövőre nagyon szeretnék majd ünnepelni, ott lesz Tommy Bolan és még egy csomó vendég. Túl sok részletet persze nem árulhatok el, de határozottan dolgozunk a ügyön.” – mesélte korábban Rafa Basa-nak a Warlcok jubileuma kapcsán.

collage7556766765.jpg

„Egyáltalán nem tervezek visszavonulni. Halálomig ezt akarom csinálni, mindaddig amig a rajongóim boldogok és továbbra is igényt tartanak a zenémre, folytatni fogom. Csakúgy mint Lemmy, aki kis híján a színpadon halt meg –  nekem is pontosan ez a tervem.” –  tette hozzá.

„Még mindig bennem van egy csomó lemez, turné és fesztivál. Még csak hatvanéves sem vagyok, jó egészségnek örvendek és már alig várom mi minden vár még rám. Elképesztő belegondolni, hogy közben eltelt 40 év, én azonban továbbra is jól érzem magam és már nagyon várom a  folytatást. Remélem, még sok szép év vár rám.” – fejezte. 

302434528_678220626993233_2808117595276471234_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása