Befejezte új lemeze munkálatait a Twilight Force

twilightforce-promo1.jpg

Márciusban derült ki, miszerint új lemeze rögzítésének céljából stúdióba vonult a svéd és olasz tagokat számláló Twilight Force. A formáció utoljára 2019 augusztusában jelentkezett új lemezzel, ugyanis a Dawn Of The Dragonstar volt Alessandro Conti debütálása új frontemberként.

A csapat azóta már egy kiadós turnét is maga mögött tudhat a lemez népszerűsítése okán, az elmúlt időszakot azonban teljes mértékben az új dalok szerzésének szentelték. A mai napon jelentették be a jó hírt, miszerint a munkálatok hivatalosan is véget értek, s amint lehetőség nyílik rá elkezdik majd csepegtetni a jobbnál jobb infókat a kiadványról.

„A negyedik ópuszunk megalkotása egy fantasztikus utazás volt, és mint mindig, most is egy óriási, ugyanakkor egy lenyűgöző kihívás. A dalok teljes potenciáljának kiaknázása érdekében számos legendát kellett felkutatnunk a Twilight Kingdoms-ból, temérdek elfeledett varázslatot kellett feltárnunk, ahogyan számos újat megalkotnunk.”fogalmaztak saját szavaikkal.

„Most, számtalan kíméletlen munka és aprólékos varázslás után, büszkék és megkönnyebbültek vagyunk, amiért új fejezetre lapozhatunk, és hogy új kalandok és felfedezések irányába haladhatunk!” – mondják, hozzátéve, hogy már nagyon izgatottak az újdonság bemutatásával kapcsolatban, rövidesen pedig már el is kezdik a felvezetését.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása