Először érkezik hazánkba az Epica!

318206556_694632892021450_2814061210710591745_n.jpg

Nos, ha valamire sosem lehet panasz, akkor az egészen biztosan az Exit fesztivál felhozatala, ami idén sem lesz keményzenétől mentes, mi több, a szervezők ezúttal is kitettek magukért, ezzel bizonyítva, hogy folyton képesek meglepetést okozni a közönségnek.

A fesztiválon elmaradhatatlan, hogy a metálzene is képviseltesse magát, a legtöbbször pedig Tarja és a Sabaton koncertjeire csápolhatott a közönség, de tavaly például az azóta teljesen szétesett Nervosa volt a fő attrakció. Idén a szimfonikus metál egyik legpompásabb bandája, a Simone Simons vezette Epica veszi majd be Pétervéradot, de rajtuk kívül természetesen több csapat is érkezik majd. A hazai szcénát például a csajtrió Jenner fogja erősíteni.

Az Epica egyébként 2021 februárjában dobta piacra Omega című nagylemezét, ami a banda eddigi alkotásait sikeresen túlszárnyalta, noha eddig sem érkezett panasz a srácok munkájára. Az új lemezzel turnézó zenekar egyébként először teszi majd tiszteletét kishazánkba; hogy a július 6-9-ig tartandó fesztivál mely napján lesznek láthatók, arról egyelőre nem érkezett rendelkezésre álló információ.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása