Bejelentette új lemeze érkezését az Angra!

img-20230106-wa0015.jpg

Hivatalosan is bejelentette vadonatúj stúdiólemezének érkezését a brazil/olasz felállással szuperáló Angra. A zenekar harmadik frontembere, Fabio Lione korábban nyilatkozott arról, miszerint az új lemezen egy nagyon különleges dal keretén belül rójják majd le tiszteletüket az Angra első énekese, a 2019-ben elhunyt Andre Matos előtt.

„Voltaképp az új lemezen lesz egy dal, amivel Andre előtt tisztelgünk. A dal közepén van egy rész, amit Andre egyik dala, a Holy Land ihletett. Megcsináltuk, de ennél többet nem mondhatok. Nagyon szerettem Andre-t, jó barátom volt. Maga az ötlet spontán jött, ugyanakkor klassz is. Ez egy csodálatos tisztelgés lesz az egyik barátom előtt, aki egyben a zenekar eredeti énekese.” – nyilatkozta Lione egy sajtótájékoztatón.

A formáció dallistát továbbra sem mutatott fel, noha közzétették az újdonság borítóját, ezzel együtt pedig a korong címéről is lerántották a leplet. Mint kiderült, az album a Cycles Of Pain címet viseli, és november 3-án kerül a boltok polcaira. Ha mindez nem volna elég, a csapat azt is elújságolta, miszerint a kiadvány immáron az Atomic Fire Records gondozásában válik közkinccsé.

„Büszkén jelenthetem be, miszerint az új lemezünk november 3-án jelenik meg, a debütálást pedig az Atomic Fire Records szorgalmazza majd. Boldogok vagyunk, amiért mi is tagjai lehetünk az Atomic Fire Records családnak. Ez egy különleges pillanat most számunkra.“ – fogalmaz a banda egyik alapítótagja, Rafael Bittencourt.

„Számomra, aki több, mint 30 évvel ezelőtt megalapítottam a bandát, ugyanakkor a banda többi tagjának is ez már a harmadik korszak, ami annyit tesz, hogy ez már a harmadik éra a zenekar harmadik énekesével, Fabio Lionéval. Szóval ez lesz a harmadik korszak harmadik nagylemeze. Ez a tizedik albumunk, szóval igyekszünk megtartani az örökségünket, ugyanakkor a jövőre is gondolunk.“ – tette hozzá.

Az Angra 1991-ben indult hódító útjára, élükön a brazil kiválósággal, Andre Matos énekessel. Ezen felállással három nagylemezt rögzítettek, majd az ezredforduló énekesváltással vette kezdetét. Andre kilépését követően Edu Falaschi került a mikrofon mögé, aki egészen 2012-ig volt a formáció frontembere. Az ő távozását követően lett Fabio Lione az új énekes, aki jelenleg is minden idejét az Angrának szenteli.

unnamed-63.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása