José Andrëa is énekelni fog Edu Falaschi szólólemezén

collage056898.jpg

2021-ben, Vera Cruz címmel jelenítette meg első szólólemezét az Angra egykori frontembere, Edu Falaschi. Mint kiderült, a zenész már az utóddal is elkészült, mely kiadvány az Eldorado elnevezést kapta, és augusztus végén kerül az üzletek polcaira.

A brazil kiválóság elárulta, hogy a Vera Cruz alaptörténete végül trilógiává nőtte ki magát, így a várva várt újdonság valóban az előző lemez történetszálán halad, a végkifejlet pedig majd a harmadik korongon fog csúcsra érni. Az Eldorado tehát a második része a Jorge-saga-trilógiának, avagy a Vera Cruz lemez főszereplőjének, egyúttal Edu Falaschi második szólólemeze. 

A zenész elmondása szerint a két lemez között mégis óriási különbség figyelhető majd meg, ugyanis az újdonságon nagy szerepet játszik majd a latin zene, ennek nyomán spanyol nyelvű dalok is helyet kaptak a repertoárban, most pedig kiderült, hogy nem kisebb személy fogja tiszteletét tenni a lemezen egy-egy dal erejéig, mint a spanyol metálszcéna egyik emblematikus alakja, a Mägo de Oz egykori énekese, José Andrëa.

Függvényében annak, hogy a dallista továbbra is ismeretlen, így nem tudni, hogy az énekes pontosan hány vendéget gyűjtött össze maga köré, ahogyan arról sincs rendelkezésre álló információ, hogy a szóban forgó hanghordozó mégis hány dalt fog a nagyérdemű elé tárni; annyi viszont biztos, hogy José Andrëa jelenléte mindenképp különleges momentumnak számít.

„Az, hogy José Andrëa énekelni fog az új lemezemen, több mint szenzációs. Ő a spanyol és a latin rock egyik legnagyobb képviselője, a hangja és a tehetsége teljesen elmélyült az Eldorado koncepciójába.“ – áradozott közösségi oldalain a brazil énekes.

329178988_937721390750551_1253401129566413275_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása