Bemutatkozott a Grymheart!
Ismerd meg Kovács Gábor új csapatát!

359789357_256959227063372_3158731367015795089_n.jpg

Kovács Gábor nevét elsősorban a Wisdom soraiból ismerhetjük, hiszen többed magával 2001-ben hívta életre a méltán nagy sikereket elért magyar formációt, amely a 2016-os Rise Of The Wise lemez után visszavonulót fújt, noha nyomatékosították, hogy a búcsú messze nem örökre szól.

Sokakban felvetődött, hogy mit csinálhatnak mostanság a tagok, mindazokon felül, hogy Molnár Máté és Anton Kabanen a Beast In Black megalapításával jókora sikerre tettek szert, évekkel ezelőtt pedig arra is fény derült, hogy Kovács Gábor is új csapatot hívott életre, a Grymheart képében. A zenekart azóta az olasz Scarlet Records vette gondozásba, olyannyira, hogy startban három lemezere szóló szerződést kötöttek a bandával.

A csapat a minap hivatalosan is bemutatkozott a nagyközönség előtt, ugyanis publikálásra került az első kislemezes tételük, a To Die By The Succubus. A dalhoz klip is készült, maga a tétel pedig a szeptember 22-én érkező Hellish Hunt című lemezen fog helyet kapni. A nóták egyébként igen sokszínű stílusban érlelődnek, ugyanis a power metal jegyében született alkotásokat a folk metal harmóniáival, a szimfonikus metálra jellemző epikussággal, és a black metalt fémjelző hörgéssel fűszerezik.

Első hallásra, a zenekar voltaképp a Wisdom örökségét viszi tovább, már amit a zenei részt illeti, annyit különbséggel, hogy az énekesi/hörgős szerepet ezúttal maga Gábor tölti be, akit nem sűrűn lehetett hallani ezen szerepkörben. 

A zenekar tagjai:
Gabriel Blacksmith - gitár, ének
Dargor Rivgahr - gitár
V'arhel - basszusgitár
Sorin Nalaar - dob

Dallista:

01. The Twilight Is Coming
02. Hellbent Horde
03. Ignis Fatuus
04. To Die By The Succubus
05. My Hellish Hunt
06. Army From The Graves
07. Everlost
08. Fenrir’s Sons
09. Facing The Kraken
10. Harpies Of Devil
11. Monsters Among Us

872023.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása