Tommy Johansson elhagyta a Sabatont

sabaton2016w0.jpg

Hét év után búcsút intett a Sabatonnak Tommy Johansson gitáros, aki annak idején Thobbe Englundtól vette át a stafétát. Mint kiderült, felek barátságban váltak el egymástól, konfliktusnak nem mutatkozott jele, Tommy azonban háttérbe szorította saját csapatát, hogy kellő figyelmet szenteljen a masszívan munkálkodó Sabatonnak.

„A zenekarban eltöltött hét év után, a gitárosunk, Tommy úgy döntött, hogy elhagyja a Sabatont, hogy a saját útját járhassa. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki az elkövetkezendő utazásához. Szoros, családi kapocs volt a miénk, így a továbbiakban is támogatni fogjuk Őt, azokban a  kalandokban, amiket a jövő tartogat a számára.” – kommentálta a Sabaton legénysége.

„Hét dicsőséges év után, úgy döntöttem, hogy elhagyom a Sabatont. Ez volt életem legnehezebb döntése, amit valaha is meg kellett hoznom. Amint azt többen is tudjátok, sok mást csinálok a Sabaton mellett. Egy másik zenekarral is játszom, különféle előadókkal dolgozom, énekesi karrierem is van, amit háttérbe szorítottam, hogy a Sabatonra fókuszálhassak.” – fogalmazott Tommy Johansson.

„Hét év után azonban úgy érzem, hogy itt az ideje annak, hogy a szívemet kövessem. Ez persze azt jelenti, hogy nem fogok többé a sabatonos tesóimmal turnézni, és nem találkozhatom majd a Sabaton imádnivaló rajongóival az elkövetkezendő turné során. Sosem fogom abbahagyni a zenélést. Továbbra is turnézom majd a Majesticával, ahogyan más projektekben is részt veszek, de nem ugyanazon a szinten, mint a Sabatonnal. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben számos csodálatos rajongóval találkozom majd az úton.” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása