Klippremier: Feuerschwanz – Highlander

2024-feuerschwanz-header-46f897bc0.jpg

Áprilisban jelenik meg a Feuerschwanz vadonatúj korongja, ami a Warriors elnevezést kapta. A lemez érdekessége mindösszesen annyi, hogy a zenekar úgy döntött, ideje egy mindenki által érthető nyelven előrukkolni dalaikkal, így a népszerű slágereiket átköltötték angolra, továbbá egy vadonatúj feldolgozással is készülnek majd.

A srácok egyébként idén ünneplik húszéves fennállásukat, amit több ízben meg fognak ünnepelni. A zenekar most ízelítőt adott a várva várt korong kapcsán, ugyanis megérkezett a Highlander című szerzemény egy kisfilm kíséretében.

„Hogy mindenki számára érthetővé tegyük a dalainkat, néhány dalunkat újra felvettük angol változatban, emellett egy teljesen új nótát is készítettünk, továbbá egy feldolgozást is. A soron következő Warriors című kiadványunkkal harcosokat és harcosnőket invitálunk a világ minden pontjáról, hogy őket is magával ragadja a zenénk lángoló ereje, és hogy fejest ugorjanak a Feuerschwanz birodalmába. Csatlakozz a hódításhoz – harcosok, egyesüljetek!” – újságolták

A tizenkét dalt tartalmazó kiadványon jobbára az új lemez (Fegefeuer) dalai köszönnek majd vissza angolul, noha láthatóan vendégek is érkeznek majd, hogy színesebbé tegyék a Feuerschwanz zenéjét, így többek között, a Dominumot, az Orden Ogant, a Lord Of The Lostot, és Patty Gurdy-t is elviszi egy körre Hauptmann és brigádja.

Dallista:

01 Highlander (English Version)
02 The Unholy Grail (feat. Dominum, Orden Ogan)
03 The Forgotten Commandment
04 Memento Mori (English Version, feat. Lord of the Lost, Chris Harms)
05 Death on the Dragonship
06 Wardwarf (feat. Francesco Cavalieri)
07 Circlepit of Hell
08 Song of Ice and Fire (feat. Patty Gurdy)
09 Purgatory
10 Bastard of Asgard
11 SGFRD Dragonslayer (English Version)
12 Valhalla Calling

419728158_946330713517367_1732174411994385471_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása