Áprilisban új lemezt ad ki a Feuerschwanz!

420181781_946339646849807_5793627223092440386_n.jpg

Tavaly nyáron jelent meg a Feuerschwanz vadonatúj korongja, a Fegefeuer, amely óriási sikereket zsebelt be világszerte. A formáció népszerűsége is egyre csak növekszik, mi több, a csapat idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját, e jeles eseményt pedig több ízben is megünneplik majd.

A zenekar a napokban hintette el, miszerint az év vége felé hatalmas show-k keretein belül adják meg a módját a két évtizedes pályafutásuknak, azonban azt sem voltak restek elárulni, hogy a mai napon további jó hírrel lepik meg a közönséget. A zenekar nem cicázott a fanokkal sokáig, ugyanis kiderült, hogy április 19-én, Warriors címmel érkezik az új lemez, amelynek tartalma nem lesz ismeretlen a közönség számára; ugyanis a német nyelven alkotó banda a nemzetközi ismertjégük hatására úgy döntött, hogy néhány dalukat lefordítják angolra, hogy azok a rajongók, akik egy betűt nem értenek németül, fordító nélkül is élvezhessék a Feuerschwanz magasztos szövegeit.

„A Feuerschwanz meghódítja a világot! Az elmúlt hónapokban, években egészen távoli vidékekig vezetett az utunk, Miamitól egészen a Földközi-tenger övezte Spanyolországig. Ezeken a helyeken rengeteg lelkes rajongóval találkoztunk, akik motiváltak bennünket – olyanokkal, akik egy szót sem tudnak németül (persze ez sosem tántorította el őket attól, hogy velünk együtt énekeljenek).” – kommentálja a zenekar, hozzátéve, hogy:

„Hogy mindenki számára érthetővé tegyük a dalainkat, néhány dalunkat újra felvettük angol változatban, emellett egy teljesen új nótát is készítettünk, továbbá egy feldolgozást is. A soron következő Warriors című kiadványunkkal harcosokat és harcosnőket invitálunk a világ minden pontjáról, hogy őket is magával ragadja a zenénk lángoló ereje, és hogy fejest ugorjanak a Feuerschwanz birodalmába. Csatlakozz a hódításhoz – harcosok, egyesüljetek!” – közölték.

A tizenkét dalt tartalmazó kiadványon jobbára az új lemeze (Fegefeuer) dalai köszönnek majd vissza angolul, noha láthatóan vendégek is érkeznek majd, hogy színesebbé tegyék a Feuerschwanz zenéjét, így többek között, a Dominumot, az Orden Ogant, a Lord Of The Lostot, és Patty Gurdy-t is elviszi egy körre Hauptmann és brigádja.

Dallista:

01 Highlander (English Version)
02 The Unholy Grail (feat. Dominum, Orden Ogan)
03 The Forgotten Commandment
04 Memento Mori (English Version, feat. Lord of the Lost, Chris Harms)
05 Death on the Dragonship
06 Wardwarf (feat. Francesco Cavalieri)
07 Circlepit of Hell
08 Song of Ice and Fire (feat. Patty Gurdy)
09 Purgatory
10 Bastard of Asgard
11 SGFRD Dragonslayer (English Version)
12 Valhalla Calling

419728158_946330713517367_1732174411994385471_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása