Premier! Feuerschwanz, Dominum, Orden Ogan – The Unholy Grail

hq720_1.jpg

Április 19-én dobja piacra angol nyelvű nagylemezét a német Feuerschwanz. A Warriors címet viselő kiadványra mindösszesen tizenkét dalt pakoltak fel, amelyek között nemcsak jól ismert dalaik angol változatát hallhatja majd a közönség, hanem két vadonatúj nótát is; melyek közül az egyik a Feuerschwanz saját szerzeménye, míg a másik darab egy feldolgozás.

 „Hogy mindenki számára érthetővé tegyük a dalainkat, néhány dalunkat újra felvettük angol változatban, emellett egy teljesen új nótát is készítettünk, továbbá egy feldolgozást is. A soron következő Warriors című kiadványunkkal harcosokat és harcosnőket invitálunk a világ minden pontjáról, hogy őket is magával ragadja a zenénk lángoló ereje, és hogy fejest ugorjanak a Feuerschwanz birodalmába. Csatlakozz a hódításhoz – harcosok, egyesüljetek!” – újságolták.

A formáció nemrégiben publikálta az első kedvcsinálót, a legutóbbi lemezükön (Fegefeuer) is fellelhető Highlander képében, most azonban a vadonatúj tételüket hivatottak népszerűsíteni, amely a The Unholy Grail címet viseli, és amelyben az Orden Ogan valamint a Dominum zenekarok énekesei is közreműködnek. A nótához egy animációs kisfilmet is készített a zenekar, amelyre korábban még nem volt példa.

Dallista:

01 Highlander (English Version)
02 The Unholy Grail (feat. Dominum, Orden Ogan)
03 The Forgotten Commandment
04 Memento Mori (English Version, feat. Lord of the Lost, Chris Harms)
05 Death on the Dragonship
06 Wardwarf (feat. Francesco Cavalieri)
07 Circlepit of Hell
08 Song of Ice and Fire (feat. Patty Gurdy)
09 Purgatory
10 Bastard of Asgard
11 SGFRD Dragonslayer (English Version)
12 Valhalla Calling

419728158_946330713517367_1732174411994385471_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása