Bejelentette új lemeze érkezését a Saltatio Mortis

saltatio-mortis_promo-2024_credit_christian-barz-1280x720.jpg

2022-ben jelent meg a német Saltatio Mortis legutóbbi lemeze, a Für Immer Frei. A zenekar ezt követően több érdekességgel előrukkolt az elmúlt két év során, hiszen a lemez debütálása után sem állt meg az élet, ugyanis többek között feldolgozások sokaságával lepték meg  a nagyérdeműt.

Mint az kiderült, a formáció új lemezen is dolgozott, amely minden tekintetben a zenekar történelmének legváltozatosabb alkotásának ígérkezik, vagy ahogyan ők fogalmaznak, a korong valóságos mérföldkő lesz a pályafutásukra nézve. A május 31-én érkező lemez egyébként a Finsterwacht elnevezést kapta, a megszokott, szabadon szárnyaló hangzást most nagyzenekar is támogatni fogja, amely által sokkal epikusabb formát öltenek a költemények.

Ha mindez nem lenne elég, vendégek is ékesítik majd a dallista tartalmát, így olyan ikonikus előadókkal csendülnek fel szerzemények, mint Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Tina Guo csellista, vagy a Blind Guardian legendás torka, Hansi Kürsch – csak, hogy néhányat emeljünk ki.

„Ezzel az albummal megvalósítottuk szívünk régóta dédelgetett zenei álmát, és ötvöztük mindazt, ami a rajongóink szerint meghatároz bennünket: rock, metal, hol történelmi, hol fülbemászó. De makkor is mi!” – lelkendezett a zenekar énekese.

Dallista:

⁠Finsterwacht
⁠⁠Schwarzer Strand
Vogelfrei
Grimwulf
Der Himmel Muss Warten
Aurelia
We Might Be Giants
Feuer Und Erz
Genug Getrunken
Carry me
Oh Treues Herz

saltatio-finsterwacht-1024x1024.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása