Bemutatkozott a Pokolgép új énekese

428480973_935089237967662_6096322018923219527_n.jpg

Januárban járta körbe a hír a magyar sajtót, miszerint 14 év után külön utakon folytatja a Pokolgép és Tóth Attila énekes. A zenekar még idén ki szeretné adni vadonatúj nagylemezét, amelyen viszont már egy új hang csendül fel, ugyanis a zenekar megtalálta az énekes utódját.

A zenekar a napokban kongatta meg a nagy visszatérés harangjait, amit egy vadonatúj nóta is megtámogatott. A választásuk a Nem Ért Engem A Világ című Petőfi Sándor-versre esett, amelyen első ízben mutatkozott be az új énekes, Bánhegyesi Richárd.

„Lassan két évtizede jellemző ránk, hogy egy-egy magyar költő verse felkerül a lemezeinkre. Hogy ezt miért tesszük? Magyar együttesként fontosnak tartjuk, hogy a magyar irodalmat minél szélesebb réteghez eljuttassuk, ez egy küldetés. Ezt egy kiváló versnek gondolom, másrészt pedig egy kiemelkedően aktuális szövegnek. A Nem ért engem a világ számomra egyértelműen az egyenes és a kétszínű ember lenyomatának tökéletes körüljárása.” – mesélte Kukovecz Gábor zenekarvezető.

Mint kiderült, a zenekarban páratlan harmónia és összetartás uralkodik, ami valósággal irigylésre méltó:

„Meghallgatom a többiek véleményét, sőt, egyfolytában véleményeket hallgatok. Szeretem a külső visszajelzésekkel befolyásolni magam, mert több fül többet hall. Tekintve, hogy ebben a zenekarban építő jellegű bírálatokat kapok, ezért szívesen hagyatkozom a társaimra.” – tette hozzá a zenész.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása