Ismét három gitárossal nyomul a Mägo de Oz!

425359362_931524668538787_8706315041635146832_n.jpg

A Mägo de Oz tagsága manapság egy olyan dolog, amit aligha tud ép ésszel követni az ember, merthogy az elmúlt évben rengeteget változott. Miután a fanok szép lassan elfogadták az új felállást, – amely egyébként januárban adta ki az új korszak fémjelezte Alicia En El MetalVerso című lemezt – máris újabb változások álltak be a banda háza táján. Kritika ITT olvasható a lemezről.

Nemrégiben adtuk hírül, miszerint új taggal bővült a zenekar Diego Palacio személyében, aki a 14 év után távozó Josema helyét vette át, most pedig ismét egy kisebb változásról adott hírt a Mägo; nevezetesen arról, hogy időközben kilenctagúra bővültek, ugyanis a zenekar hosszú idő után ismét három gitárossal vág neki a további munkának.

Jorge Salán és Víctor de Andrés mellé Israel Ortiz alias IX Valieri társult be, aki a hónap elején helyettesítette Jorge Salánt a banda első idei fellépésén, azonban úgy fest, hogy a zenész olyannyira nagy hatást gyakorolt Txus di Fellatioékra, hogy úgy döntöttek, megtartják, ezzel is erősítve a „vissza a gyökerekhez” mottójukat. 

„Csakúgy, mint korábban, mostantól ismét három gitárosa lesz a Mägónak. Ez alkalommal egy olyan brutális zenészt választottunk, mint IX Valieri, akinek nagyon jó híre van, és aki korábban Leo Jiménez bandájában, a 037-ben is játszott. Üdv a kalózhajón, haver!” – újságolta a zenekar.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása