Klippremier: Tarja & Marco Hietala – Left On Mars

c78317c6-7ca9-4feb-a4f7-93888b41ba2a_mh8179-crop-n.webp

Hivatalosan is debütált az ex-Nightwish-énekesek vadonatúj közös dala, a Left On Mars. A duó már bemutatta az újbóli egyesülésük gyümölcsét a koncerteken, most azonban egy hivatalos kisfilm formájában debütált a rajongók által igencsak közkedveltté vált szerzeményt.

Mint ismeretes, Marco Hietala lázasan dolgozik a második szólólemezén, s noha elmondása szerint még sok időbe telik, mire mindent véglegesít, azonban nem kizárt, hogy a Tarjával felvett duett a várva várt korong első termése.

A felek egyébként már közel egy hónapja együtt járják Dél-Amerikát, amelynek során közös szettet is előadnak, amely egyaránt magába foglalja a Nightwish-sel felvett ikonikus duettjeiket, illet Tarja duettes dalait, amelyek kétség kívül úgy szólnak Hietala torkából, mintha ráöntötték volna.

Érdekesség, hogy Marco részéről nem kizárt, hogy a jövőben közös zenekart alapítson Turunennel, elmondásuk szerint ugyanis a mostani kapcsolatuk messze nem hasonlítható össze a nightwishes korszakukkal, noha Tarja korábban már nyilatkozott arról, hogy mindig is Marco állt hozzá a legközelebb a zenekarban.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása