Előzetest villantott a Within Temptation

unnamed_2.png

Április 5-én jelenik majd  a Within Temptation vadonatúj szerzeménye, amely az A Fool’s Parade elnevezést kapta. A zenekar legutóbbi korongja egyébként tavaly került a boltok polcaira, és bár a tartalom nagyrészét már megismerhettük az elmúlt néhány évben, a fanokat még így is sikerült megosztania a kiadványnak. Kritika egyébként ITT található.

Az új dalt egyébként Alex Yarmak, ukrán producer közreműködésével vették fel, a dalhoz készült kisfilm pedig egyenesen a háború sújtotta Ukrajnában forgott.

„Ez a dal, a régóta várt 2024-es Bleed Out-turnénk előfutára, amely kifejezi az elkötelezettségünket afelé, hogy továbbra is rávilágítsunk arra a folyamatos egzisztenciális harcra, amellyel Ukrajna néz szembe Oroszország kegyetlen inváziója ellen.” – fogalmaztak.

Sharon den Adelék most egy röpke előzetest is közzétettek, amely ezúttal is sikeresen megosztotta a fanokat, elmondásuk szerint már rá sem lehet ismerni az egykori Within Temptation-re, amely olyan klasszikusokat adott a világnak, mint az Angels, a Stand My Ground, az Ice Queen, vagy a Mother Earth.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása