Báthory Erzsébetről szóló lemezt készít a Débler Eternia

448663444_1030099188474477_8031915821699510628_n.jpg

Elkezdte ötödik nagylemeze munkálatait a Débler Eternia, amelyről Rubén Kelsen korábban már elhintette, hogy a Somnia című lemezükhöz hasonlóan egy konceptalbumra számíthat a nagyérdemű. A spanyol kiválóság azt is elmondta, hogy az új lemez által visszatérnek majd a szimfonikus elemekhez, valamint a vámpíros témákhoz is.

A zenekar most bővebb információval látta el a nagyérdeműt, legutóbbi bejegyzésükben ugyanis lerántották a leplet a korong címszereplőjéről, aki nem kisebb történelmi személy, mint a híres grófnő, Báthory Erzsébet. A grófnő történetét legutóbb a Burning Witches kapta górcső alá, nem kis sikert aratva, de rajtuk kívül számos más előadó merített ihletet a Báthory-legendából.

„Visszatérünk a szimfonikus témákhoz. Az új lemezünket a Somnia stílusában írtuk meg, különösen nagy hangsúlyt fektetve a szimfonikus részekre, de a vámpíros sztori is visszatér majd. Annyit már most elmondhatok, hogy ismét egy konceptalbumot tervezünk. A tervünk között szerepel, hogy a nyár után kiadjuk az első kislemezt, az új lemezt pedig valamikor a jövő év elején jelenítjük meg.” – mesélte Rubén a terveikről Rafa Basának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Debler Eternia (@debler_oficial) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása