YouTube-sztárt szerződtetett a Napalm Records!

unnamed_8_2.jpg

A Napalm Records égisze alatt érkezik Miracle Of Sound első albuma  – kürtölte világgá a hírt a népszerű osztrák lemezkiadó. A híres-nevezetes multiinstrumentalista, dal-és zeneszerző, Gavin Dunne, vagyis Miracle Of Sound ugyanis a Napalm égisze alatt fogja kiadni első nagylemezét, amely valójában egy best of lemez lesz.

A Materia (Best Of 2011 – 2024) című alkotás november 8-én fog debütálni, tartalmát pedig azok a világslágerek fogják tarkítani, melyek milliós követőbázist hoztak a zenész háza tájára. Igen, a sort természetesen a népszerűbbnél is népszerűbb Valhalla Calling fogja kezdeni, de még zárni is, a nóta gyakorlatilag a csillagokig lőtte Gavint, kinek dalát immár rengetegen feldolgozták kisebb-nagyobb változtatásokat mérve a tételre.

„A Napalm Records örömmel jelenti be, hogy szerződtette a több millió követővel rendelkező ír YouTube-szárt, Miracle Of Sound-ot! Több mint egy milliárd organikus, platformok közötti lejátszással, több millió nézettséggel és több millió követővel a YouTube-csatornáján, és a »Valhalla Calling« című világsláger megalkotójaként Gavin Dunne napjaink egyik legnépszerűbb több műfajos slágergyárosa.” – újságolta a Napalm Records. 

„Boldog vagyok, hogy végre kiadhatok néhány fizikai hanghordozót számotokra! A rajongóim már évek óta kérik tőlem, és bár mindig is szerettem volna kiadni vinyl-t és cd-ket, vártam a megfelelő alkalmat, hogy ezt megfelelő, izgalmas, és érdekes úton tehessem meg, tehát, hogy mindenképp megérje a pénzeteket.” – fogalmazott Gavin.

„A Napalm Records csodás embereivel való összefogás a tökéletes alkalom volt annak biztosítására, hogy az első Miracle Of Sound vinyl-en és CD-n a legmagasabb színvonalú legyen a minőség, a promóció és a művészet tekintetében, mely utóbbiak kapcsán könnyedén megfigyelheted Sallai Péter teljesen lenyűgöző, elegáns művészi alkotását, amelyek együttese elképesztően jól megragadják a Miracle Of Sound-projekt vad, kreatív szellemét. Alig várom, hogy a polcomra helyezhessem ezt a gyönyörű lemezt, és bízom benne, hogy ti, rajongók is ugyanúgy imádni fogjátok.” – tette hozzá.

„A Materia (Best Of 2011 – 2024) mérföldkövet jelent a Miracle Of Sound karrierjében, bemutatva Gavin Dunne azon képességét, hogy miként sző kalandos és érzelmes meséket a zene egyetemes nyelvén.” – olvasható a továbbiakban.

 Dallista:

1. Valhalla Calling
2. Beneath The Black Flag
3. Skal
4. Road Rage
5. Ode To Fury
6. Between Heaven And Hell
7. Onwards we Row
8. Wake The White Wolf
9. Take It Back
10. All as one
11. Sirona
12. Valhalla Calling War Chant Version

unnamed_6.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása