Premier! Ad Infinitum – My Halo

cropped-ad-infinitum-2024-010.jpg

Chapter III Downfall címmel, tavaly jelent meg az Ad Infinitum legutóbbi lemeze, ám nagyon úgy fest, hogy a zenekar már az utánpótlásról is gondoskodott. A formáció áprilisban adta ki vadonatúj kislemezét, Outer Space elnevezés alatt, ám arról nem adtak részletes információt, hogy a negyedik lemezük mikorra várható – egészen eddig.

Melissa Bonny és a csapata most tovább borzolják a kedélyeket, ugyanis My Halo címmel egy újabb kislemezes tételt szabadítottak a világra, mely szerzeményhez klipet is készítettek. Mint kiderült, a zenekar Abyss címmel fogja publikálni negyedik stúdiólemezét, amely egyúttal egy újabb lemeztrilógia első darabja lesz.

„Nemcsak a készülő albumunkat, az Abyss-t jelentjük be, hanem egyúttal a következő lemeztrilógiánkat is. Ez az eddigi legkidolgozottabb, legbensőségesebb, ellentmondást nem tűrő lemezünk, amely azon túl, hogy tartalmazza az Ad Infinitum jellegzetes hangzását, új elemeket mozgósít és sötétebb vizekre evez.” – fogalmazott a zenekar.

Az új trilógia első fejezete, avagy az Abyss című lemez október 11-én jelenik meg, tartalmát pedig mindösszesen tíz dal fogja tarkítani.

 

Dallista:

1    My Halo
2    Follow me Down
3    Outer Space
4    Aftermath
5    Euphoria
6    Surrender
7    Anthem for the Broken
8    The one you'll hold on to
9    Parasite
10  Dead End

unnamed_10.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása