Szólólemezen dolgozik Javier Domínguez!

mago-de-oz-cuenca-1.jpg

Április 9-én jelent volna meg a Mägo de Oz vadonatúj nagylemeze, azonban a zenekar a napokban közölte a szomorú hírt, miszerint a koronavírus-járvány miatt csupán szeptember 3-án kerül boltokba a kiadvány. A Bandera Negra címet viselő korongról egyébként két dalt (El Cervezo (El árbol de la birra, Tu madre es una cabra) már hallhattunk, sikerük pedig töretlenül ível felfelé – nem véletlenül.

Mindeközben kiderült, hogy a formáció énekese, Javier Domínguez továbbra sem vesztegeti idejét, ugyanis a korábban énektanárként is tevékenykedő mikrofonvirtuóz első szólólemezét tervezgeti! Egy spanyol lap számolt be elsőként a Zetaként is ismert vokalista terveiről, melyről elöljáróban annyit lehet tudni, hogy Javier két Mägo de Oz-beli kollégájával dolgozik a dalain, első önálló lemezét pedig 2022-ben kívánja piacra dobni.

Txus di Fellatio korábban már elárulta, hogy a zenekarnak közel száz koncertet kellett lemondani a pandémia miatt, majd ezt követően állt neki a Bandera Negra szerzésének. A koncertek nélküli időszakot kívánja most a frontember is kitölteni egy saját lemez kovácsolásával, melyre a hard- és a dallamos rock lesz jellemző – ezzel teret engedve az énekes kiváló hangi adottságainak.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása