Érkezik a dArtagnan új kisfilmje!

dartagnan-1170x780_1.jpg

Március 26-án töltötte fel a boltok polcait a dArtagnan negyedik nagylemeze, ami a Feuer & Flamme címet viseli. A formáció hatalmas sikerre tett szert az újdonsággal, ami sokkal változatosabb hangszereléssel és hangulattal lett ellátva mint elődjei, ugyanakkor 100%-ban magán hordozza a legjellegzetesebb dArtagnan-jelzőket.

Ben Metznerék szokás szerint semmit sem bíztak a véletlenre, így a beharangozók során látványosabbnál látványosabb klipek bűvölték el a nagyérdeműt. A srácok eddig a C'est la vie, a Farewell, a Griechischer Wein, az An der Tafelrunde, a Solang Dein Blut,  a Песня мушкетеров (Das Lied der Musketiere), a Feuer & Flamme , valamintGlücksritter című dalokat osztotta meg kisfilm formájában a napokban azonban kiderült, hogy hamarosan újabb videó kerül majd megjelenésre.

Mint kiderült, választásuk ezúttal a Völkerschlacht  címre keresztelt tételre esett, aminek különleges történelmi háttere van, erről korábban már részletesebben is meséltek hivatalos Facebook-oldalukon, így nem is olyan véletlen, hogy ehhez a dalhoz is lázasan forogtak a kamerák.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

dArtagnan (@dartagnan_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása