Kampfzwerg – új kisfilmmel rukkolt elő a Feuerschwanz!

nonamefs4.png

Tavaly, június 26-án került a lemezboltok polcaira a Feuerschwanz vadonatúj albuma, ami a Das Elfte Gebot elnevezést kapta (kritikát ITT olvashatsz). A formáció elsöprő sikereket zsebelt be a kiadvánnyal, melynek bemutatóját még aznap este megrendezték.

A srácok egy igen látványos közönség nélküli fellépést szerveztek, amit a Napalm Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján követhetett figyelemmel a nagyérdemű. A banda később több, kisebb koncertet is lelejthetett, majd ezt követően ismét online keretek között hívták bulizni a koncertre éhes fanokat.

A második stream-koncert az előzőnél is szervezettebb volt, sokkal több dal hangzott el az új elmezről, melyeket vendégek invitálásával tettek különlegesebbé. Ha mindez nem volna elég, azt is tudni véljük, hogy Ben Metznerék, akkor sem vesztegetik idejüket, amikor épp nem posztolnak nosztalgia szempontjából, ugyanis a napokban hintették el morzsa-szerűen, miszerint újabb klipet készülnek publikálni.

Az együttes eddig kilenc klipet forgatott, melyek jóvoltából olyan nóták kerültek megfilmesítésre mint a Metfest, a Das Elfte Gebot, a Meister der Minne, az Im Bauch des Wals, a Malleus Maleficarum, a Ding, az I See Fire, az Amen & Attack  , a Hier kommt Alex. Ezekhez a tételekhez csatlakozott most  klipes formában a Kampfzwerg című szerzemény, ami az elődjeihez hasonlóan az online koncertre kíván visszapillantani. 

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása