Ismét beszippantotta a Frozen Floor Jansent!

1180w-600h_111819_meet-the-frozen-2-characters-780x440-1574117145.jpg

Tavaly novemberben lepte meg a célközönséget Floor Jansen, miután kilőtte YouTube-csatornájára a Jégvarázs betétdalának saját értelmezését. A metálosított Let it Go olyannyira nagy sikerre tett szert, hogy az énekesnő elhatározta: ezentúl különböző feldolgozásokkal ékesíti majd csatornáját.

A Let It Go előadására egyébként  kislánya bátorította az After Forever énekesnőjét, aki valósággal megszállottja ennek az egyébként is édes Disney-mesének. Freja és a fanok azonban itt még nem álltak meg, ugyanis Floor postaládái teljesen megteltek azon felkérésekkel, miszerint itt az ideje annak, hogy előadja a Frozen 2 egyik ikonikus dalát az Into The Unknown képében.

Amióta feldolgoztam a Frozenből a Let It Go-t, elárasztottak a felkérések, miszerint adjam elő az Into The Unknow-t a Frozen 2-ből! Természetesen Freja is kérte már. Szóval íme! Idina Menzel Into The Unknown című dalának előadása egy kis rock-metál szósszal vegyítve.

– fogalmazott.

Floor most eleget is tett a kéréséknek, ugyanis a napokban tette közzé az Idina Menzel neve és hangja által fémjelzett nóta metálosított változatát, a végeredmény pedig magáért beszél.

Íme!

A jelenleg Nightwish-énekesnőként emlegetett Jansen egyébként másfél év kihagyás után, a napokban lépett először színpadra közönség előtt, szólókoncertjén pedig a szokásosok mellett azokat a dalokat is előadta, amiket az elmúlt időszakban publikált YouTube-csatornáján – természetesen a Let It Go-t is előadta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása