Bejelentette új lemeze érkezését a Sabaton!

sabaton-interview3-72319.jpg

2019-et írtak a naptárak, amikor boltokba került a Sabaton legutóbbi korongja, a The Great War. Az I. világháborút feldolgozó kiadvány hatalmas sikerre tett szert a célközönség körében, ugyanakkor a kritikusok sem tudtak belekötni az alkotásba.

A csapat azóta sem üti el semmit tevéssel az időt, hiszen az elmúlt időszakban több új nótát is nyilvánosságra hoztak, emellett az sem titok, hogy lázasan készül vadonatúj nagylemezük. A Joakim Brodén vezette csatárok ma további jó hírrel szaporították el közösségi oldalaikat, ugyanis elárulták készülő újdonságuk címét.! 

Egy ideje már köztudott, hogy The Tour To End All Tours címszó alatt kívánják újfent megrohamozni a színpadokat, most pedig az is kiderült, hogy nem véletlen a névválasztás, hiszen újdonságuk a The War To End All Wars elnevezést kapta.

Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor fog boltokba kerülni a lemez, az azonban bizonyos, hogy az I. világháborút még messze nem zárták le, mindazonáltal, temérdek nóta állít majd emléket hazájuk történelme előtt.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása