Gräce – bemutatkozott Isra Ramos új csapata!

220707468_4280131775376174_3901013960433328752_n.jpg

Isra Ramos neve messze nem ismeretlen a spanyol közönségnek, hiszen a producerként is tevékenykedő énekes több ízben is bizonyította már tehetségét. Az ő nevéhez köthető az Avalanch és az Alquimia zenekarok, de emellett a spanyol metáltörténelem legnagyobb alakjaival is dolgozott már, ilyen többek között a méltán népszerű Mägo de Oz, legutóbb pedig a Celtian oldalán hallhatuk. 

Több, mint húsz éves munkássága alatt több ismert zenésszel is dolgozz már, a színpadon pedig olyan ikonokkal volt szerencséje osztozni mint a Scorpions, a Europe, a Nightwish, a Rhapsody of Fire, és az  Angra – csak, hogy pár nevet említsünk. A zenész azonban mindig nyitott az új kalandokra, s ennek nyomán alapította meg 2018-ban a Gräce nevezetű zenekarát, ami mostanra teljes mértékben révbe ért.

A Gräce nagyon fontos projekt a számomra. Egy új kaland, ami véleményem szerint friss és felszabadító, és ami lehetővé teszi számomra, hogy személyesebben is ki tudjam fejezni magam. Annyi év után, amit a hagyományos metál keretein belül töltöttem, most sokkal inkább kísérletezős stílusra vágytam. (...)

– magyarázza az énekes, kinek elmondása szerint új zenekara a dallamos metál és az elektromos elemek kombinálásával operál. 

A formáció három kislemezt jelenített meg a múlt évben, ezek vezették fel ugyanis készülő albumukat, ami a Hope elnevezést kapta. A mai napon kiderült, hogy a bandát a Frontiers Music szerződtette le, így az ő gondozásukban érkeznek majd újdonságaik. 

A zenekar tagjai:

Isra Ramos (Ének)
Jared Camps (Basszusgitár)
Alberto Román (Gitár)
Jordi Costa (Gitár)
Joel Marco (Dob)

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása