Klippremier: Mägo de Oz & Isra Ramos – Luna De Sangre

nonamelds.jpg

Pénteken kerül boltokba a a Mägo de Oz vadonatúj sorlemeze, az Alicia En El Metalverso. A formáció korábban két dal mutatott be a közönségnek, az El Sombrerero Loco, illetve a Seremos Huracán című nóták képében, mely dalok kisebb-nagyobb arányban ugyan, de elnyerték a fanatikusok tetszését.

Mint ismeretes, a zenekar valóságos átjáróházzá avanzsálódott az elmúlt évben, drasztikusok változások sora következett ugyanis be, a legnagyobb visszhangot természetesen a frontember-váltás eredményezte. A zenekar azonban egy pillanatra sem fagyott le, Javier Domínguez (Zeta) helyét Rafa Blas vette át, míg a 17 év után távozó Patricia Tapia helyére nem keresnek másik énekesnőt.

A csapat most a várva várt harmadik felvezetőt is megosztotta a közönséggel, ugyanis már korábban is szó esett arról, hogy Luna De Sangre címmel érkezik egy vadonatúj kislemez, a kérdés már csak az volt, hogy mikor. A dal egyébként Txus di Fellatio és Isra Ramos közös „gyermeke”, így nem volt kérdés, hogy a legendás énekes is tiszteletét teszi majd a mikrofonnál Rafa Blas mellett.

A Mägo de Oz most egy igazán látványos, dalszöveges videóklip kíséretében osztotta meg a szerzeményt, amely már a debütálása előtt is igen szép sikerekkel rendelkezett.

Íme!

 

Dallista:

1. Alicia en el metalVerso 

2. El sombrerero loco

3. MetalVerso

4. Seremos huracán

5. Como un susurro 

6. Luna de sangre  

7. Somos los hijos del rock 

8. Por si un día te pierdes 

9. La voz de los valientes

portadaaliciaenelmetalverso.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása