Régi-új alkotás a Within Temptation tárházában! Klippremier: Deceiver Of Fools

04-william-rutten.jpg

2000 nyarát írtak a naptárak, amikor is boltokba került a holland metálzenekar második nagylemeze. A Mother Earth azóta is a fanok egyik nagy kedvence, hiszen a címadó tétel mellett olyan nagy sikerű dalok kaptak rajta helyet mint az Ice Queen, a Deceiver of Fools, Caged, vagy akár a Dark Wings.

A korong népszerűsító turnéja során rögzítésre került a csapat első DVD-je is, amit egész egyszerűen Mother Earth Tour címmel dobtak piacra 2002-ben. A kiadvány több koncertet is tartalmaz, ilyen első sorban a Lowlands és Pukkelpop fesztiválokon való részvételük. 

Mint ismeretes, a Sharon den Adel vezette alakulat jelenleg gőzerőkkel dolgozik vadonatúj nagylemezén, ami az énekesnő elmondása szerint a jövő év végére polcokra kerülhet. A várakozási időt új kislemezek és olyan különleges tartalmak közzétételével teszik izgalmassá, melyek még nem kerültek fel a zenei platformokra. Legutóbb, a 2005-ös megjelenésű The Silent Force Tour című koncertfelvételüket tették elérhetővé, a felvételről pedig a Stand My Ground című sláger került kimásolásra kisfilm formájában.

Ez esetben sem tettek másként, ugyanis a régi-új csemege megkoronázásaként, publikálták a Deceiver of Fools című dalt egy élőfelvételes kisfilm kíséretében. 

Íme!

 Dallista:

Deceiver Of Fools

Caged

Mother Earth

Enter

Our Farewell

The Dance

The Promise

Dark Wings

Restless

Deep Within

Never-ending Story

Ice Queen

within-temptation-mother-earth-tour-pal-misc-dvd.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása