Rendhagyó albummal ünnepel a Saurom!
Több, mint ötven előadó lesz hallható az újdonságon!

saurom_band.jpg

Huszonötéves fennállását ünnepli a spanyol Saurom, ennek jelképeként pedig egy rendhagyó kiadványt kívánnak a boltok polcaira küldeni. A formáció több, mint ötven zenekart kért fel arra, hogy tegyék különlegesebbé e jeles eseményt, a felhozatal pedig már most felcsigázta a fanatikusokat, holott egyelőre csupán öt zenekar kilétére derítettek fényt.

A spanyol folkmetálosok december 17-én jelenítik meg a karrierjük átfogó tartalmaként tündöklő Mester De Juglaría nevezetű nagylemezt, amelyen a legnépszerűbb Saurom-slágerek kerültek elhelyezésre, természetesen a kollégák átdolgozásában. A nótákkal olyan csapatok bíbelődtek mint a méltán nagy népszerűségnek örvendő Mägo de Oz, a Runa Llena, a svéd Therion, az Opera Magna és még sokan mások. 

Ígéretük szerint, hamarosan további izgalmas hírekkel árasztják el a tűkön ülő fanokat, különösen a közreműködő vendégsereget illetően, hiszen ezúttal nemzetközileg népszerű bandák fognak hangszert ragadni – avagy a térkép messze túl mutat a spanyol fronttól. A korong borítóját már megcsodálhatod, emellett készült egy térképes betekintő is, ami az előadók származására ad utalást.

242389374_402024314620411_3133943064564330752_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása