Kiderült, milyen lesz a Mägo de Oz új lemeze!

425380382_931524648538789_6402261124028194290_n.jpg

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, máris bejelentette új lemeze készületeit a Mägo de Oz. Az új felállású formáció januárban adta ki Alicia En El MetalVerso címre keresztelt alkotását, amelyet jelenleg is gőzerőkkel népszerűsítenek (kritika ITT). Mint azt megtudhattuk, a spanyol mágus valamikor 2025 őszén tervezi kiadni a soron következő alkotását, amelyről most ki is derült néhány igen fontos részlet.

Txus di Fellatiót nemrégiben kapták mikrofonvégre, a beszélgetés során pedig kitért a várva várt új lemezre, amely csakúgy, mint – többek között – a Finisterra egy dupla lemez lesz, amelyre nyolc dal már teljesen elkészült. Megtudhattuk továbbá, hogy míg az Alicia En El MetalVerso a legerősebb lemezükként volt hirdetve, addig az utódja sokkal több folkos elemet fog tartalmazni, s ezáltal változatosabb is lesz.

Saját belátásuk szerint, ez a lemez lesz a zenekar történelmének egyik legfontosabb állomása, voltaképp életük lemezét készülnek összerakni, terjedelmes történelmük azonban már így is rendelkezik néhány megmásítatlan kiadvánnyal, de mint az többször is bebizonyosodott, a Mägo de Oz háza táján mindig van feljebb.

Mindezeken felül, a csapatnak több jubileumi attrakciója is lesz, Gaia II: La Voz Dormida című lemezük például jövőre lesz húszéves, amit mindenképp megünnepelnek, hogy milyen formában az még természetesen titok, mindazonáltal Madridban adnak még néhány bulit a Diabulus In Opera II című jubileum jegyében, amely a zenekar 35 éves munkássága előtt tiszteleg.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása