Új lemezük hatásáról mesélt Melissa Bonny

melissared-scaled0.jpg

Október végén jelent meg az Ad Infinitum második nagylemeze, ami máris nagy siker a célközönség körében. A Chapter II Legacy címet viselő kiadvány az előzőhöz hasonlóan különleges koncepciót képvisel, és hogy mi minden szolgált alapul az újdonságnak arról Rafa Basanak mesélt a The Dark Side Of The Moon énekesnője. 

Mint ismeretes, a kiadványban nagy szerepet kapott Vlad Tepes (Karóbahúzó Vlad, Drakula), mely karakter nemcsak a vásznakon, de a zenekarok körében is igen közkedvelt alapkő a dalszerzés szempontjából, Melissa és a srácok pedig most le is csaptak a vámpírok világára.

Nagyon szeretjük, ami főleg amiatt van, hogy egy lenyűgöző karakter. Van, aki nemzeti hősként tekint rá, míg mások szerint egy borzalmas ember, egy gyilkos, egy zsarnok, és ott vannak azok, akik számára a Drakula szó maga a vámpír szinonimája, így ez a lehetőségek egész sorát megnyitja.

– mesélte az énekesnő.

18_12-adinfinitum-napalm-300dpi-1024x10240.png

A vokalista egyébként kitért a Feuerschwanz-cal folytatott közös munkára is, szavaiból pedig kivehető, hogy hamarosan újfent együtt működik majd a Ben Metzner és Peter Henrici vezette legénységgel.

Nagyon jó volt velük dolgozni. Elkezdtünk dolgozni egy dalon, majd végül kikötöttem a lemezen. Hamarosan újra együtt dolgozunk majd, de egyelőre nem mondhatok többet.

– újságolta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása