Euphoria – élőfelvételes klippel jelentkezett Floor Jansen

gettyimages-1279395124-2048x2048.jpg

Szeptemberben került rögzítésre Floor Jansen hollandiai fellépése, az énekesnőnek pedig nem titkolt szándéka megjelentetni a show-t – teszi mindezt YouTube-csatornáján keresztül. Az After Forever egykori énekesnője a Beste Zangersben való szereplését követően robbantotta be szólókarrierjét, turnéja során pedig nemcsak a műsorban elhangzott szerzeményeket pakolta fel a számlistára, de rég hallott kedvenceket is egyaránt becsempészett.

Nemrégiben kiderült, hogy márciusban publikálja majd első szólódalát, s ahogyan az már többször is kiemelésre került, ezúttal sem rock, sem pedig metáldalra nem számíthat a nagyérdemű, ugyanis a holland vokalista ezúttal popzenével kíván piacra törni. Vélhetően ennek apropóján tette közzé vadonatúj élőfelvételes klipjét, az Euphoria képében, melyhez a következőket fűzte:

Ezt a dalt a 2021-es Beste Zangers nevezetű műsor különleges, Eurovíziós Dalfesztiválos adásában kellett volna előadnom. A felvétel időpontjában azonban műtéten kellett átesnem Finnországban, ami miatt nem tudtam csatlakozni a többiekhez. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy otthon veszem fel, a YouTube-on pedig nagy sikert aratott, amikor megjelent. Nagyon jó volt végre élőben is eljátszani a The Marcel Fisser Banddel!

– olvasható. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása