Bemutatta kislemeze borítóját Floor Jansen!

41465814600_492748a09b_h.jpg

Köztudott, hogy a holland énekesnő március 25-én küldi piacra első önálló szerzeményét, ami a Fire elnevezést kapta. Az énekesnő februárban jelenítette meg első szólóanyagát, a Live In Amsterdam című koncert keretein belül, ami hatalmas sikernek örvend a célközönség körében (kritika ITT).

Az sem titok, hogy az ex-After Forever-énekesnő első nagylemezén is lázasan dolgozik, arról viszont továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy a metálzenétől mentes kiadvány mikor kerülhet az üzletek polcaira.

Floor nemrégiben fejezte be a Sing Meinen Song című televíziós műsor forgatását, ám ez idő alatt sem feledkezett meg lelkes rajongótáboráról, akik ez idő alatt azt próbálták kitalálni, hogy vajon milyen címet is visel a közelgő kiadvány; Floor végül maga törte meg a csendet és rántotta le a leplet a nóta címéről.

A ReVamp alapítójaként is ismert frontasszony most újabb kérdést tett fel a fanoknak, nevezetesen, hogy elérkezett-e már az ideje annak, hogy lerántsa a leplet kislemeze borítójáról? A szavazás egyöntetű volt, Floor pedig nem is váratta sokáig a tűkön ülő közönséget, közösségi oldalain pedig már meg is csodálható az alkotás.

A borítót egyébként az énekesnő instrukciója alapján lehet megtekinteni, vadonatúj posztjában pedig el is árulja, hogyan tekintheted meg a várva várt újdonságot – mi már láttuk és egyszerűen káprázatos!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

 

Frissítve:2022.03.16

fire8000.jpg

Az énekesnő továbbá a napokban újabb klipet osztott meg a már fent is említett koncertlemezről, választása pedig ezúttal az After Forever sikerdalára, az Energize Me-re esett, mely tétel a csapat legutolsó lemezén, a 2007-es megjelenésű, saját magukról elnevezett After Forever-ön kapott helyet.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása