Elárulta kislemeze címét Floor Jansen!

woa-samstag-sarah-f-2013-2-93_binary_455381.jpg

Március 25-én kerül megjelenésre Floor Jansen első szólódala, mely tétel az énekesnő elmondása szerint egy teljesen új oldalát mutatja majd meg, ugyanis több, mint húsz év metálkodás után popdallal rukkol elő.

A holland vokalista február 11-én publikálta Live In Amsterdam címre keresztelt koncertanyagát (kritika ITT), ami az első kiadványaként szuperál mint szólóelőadó. Az After Forever egykori énekesnője köztudottan dolgozik első nagylemezén is, erről azonban egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, annyi viszont egészen biztos: sem rock, sem pedig metáldalok nem lesznek hallhatók a kiadványon.

A Nightwish jelenlegi frontasszonya már egy ideje azzal szórakoztatja rajongóit, hogy találják ki, milyen címet visel első önálló nótája. A frappáns válaszokon igen jól szórakozik a ReVamp alapítója, mintegy kiindulópontként annyit árult el, hogy a kérdéses dal négy betűből  tevődik össze, a kezdő betű pedig az „F”. Floor ma végre megtörte a csendet és közösségi oldalain újságolta el, miszerint a várva várt tétel a Fire címet kapta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása