Vadonatúj dallal jelentkezett a Powerwolf!

powerwolf-2-900x444.jpg

Derült égből farkasfalka, avagy meglepetés szerűen dobta piacra vadonatúj kislemezét a Powerwolf! A német formáció tavaly nyáron jelenítette meg legújabb nagylemezét, ami a Call Of The Wild elnevezést kapta. Kritika ITT található a kiadványról.

A zenekar most Sainted By The Storm című vadonatúj slágerével kívánja megköszönni a fanoknak a feltétel nélkül támogatást, hiszen újdonságuk remek visszajelzéseket kapott, emellett az ezt követő The Monumental Mass címet kapó stream koncertjük is igen eredményes volt a célközönség körében.

„Egy vadonatúj dal kiadásával szeretnénk megköszönni mindenkinek a fantasztikus támogatását! Kevesebb, mint egy év telt el azóta, hogy megjelenítettük legújabb albumunkat, a Call Of The Wild-ot, és szokatlan, hogy már ilyen hamar kijövünk a folytatással – mindannyian hiányoztok, a visszajelzésektől pedig el voltunk ragadtatva és nemcsak az új lemezünkkel kapcsolatban, hanem a „The Monumental Mass” nevezetű stream-eseményünkkel kapcsolatosan is . (...)” – olvasható a kisfilm mellékleteként.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása