Ismét akusztikus dallal jelentkezett a Leaves’ Eyes

le_band_5_web0.jpeg

Néhány hónapja jelentette be közösségi oldalain a Leaves’ Eyes, miszerint a közeljövőben különleges dalok kiadására készülnek. Elmondásuk szerint ezek a nóták ritka kincsként vannak számon tartva, s ezáltal egy teljesen új értelmezést nyernek a már jól ismert szerzemények.

Néhány hónapja a King Of Kings című daluk akusztikus változatát hozták nyilvánosságra, aminek igencsak megörültek a fanok, ugyanis ez volt az első alkalom, hogy a banda olyan dalt tesz közzé, melyben még az alapító-énekesnő, Liv Kristine hallható.

Ezúttal, már egy Elina Siirala által fémjelzett alkotást variáltak át, nevezetesen Fairer Than The Sunt, amiről eképp mesélt a finn vokalista:

„Van valami varázslatos a „Fairer Than The Sun” akusztikus változatában. A hárfa békés és gyönyörű légkört teremt, amely a hallgatókat egyenesen a skandináv mitológia világába repíti. A természetesen hangszerelés valamint a Voluspa-vers által ihletett szöveg tökéletes kombinációja lett egy misztikus Leaves' Eyes-balladának!” – fogalmaz.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása