Vadonatúj dalból mutatott részletet a Delain!
Hallható a Delain új énekesnője, a kiléte azonban továbbra is rejtély

6ef443d1a1120083dc5ab5039549g.jpg

Tavaly februárban értesültek a fanok arról, miszerint összeférhetetlenségre hivatkozva több tag is csoportosan dobbantott a Delain fedélzetéről. Martijn Westerholt ekkor úgy határozott, hogy a banda visszatér a gyökerekhez és vendégzenészekkel készíti el új lemezét, a turnézásnak pedig búcsút int.

A zenész a múlt hónapban törte meg a csendet a formáció hogyléte felől, a videóban pedig többek között elárulta azt, hogy a zenekar ősszel jeleníti meg visszatérő lemezét, és mivel több extag is visszatért a fedélzetre ráébredt, hogy a csapatának bizony van jövője, így a lemez mellékleteként turnéra is indulnak.

Rövidesen az is kiderül, hogy mely ismert vokalista lett Charlotte Wessels utódja, az új pacsirta egyébként már hallható is néhány másodperc erejéig, ugyanis a Delain hamarosan publikálni fogja What Lies Beneath című vadonatúj slágerét, melynek kapcsán már hallható is egy rövid előzetes. A fanok többsége majd kicsattant a boldogságtól a jó hír hallatán, sokan viszont kétkedve fogadták a temérdek információt, hiszen Charlotte Wessels gyakorlatilag egybeforrt a Delainnel, így leváltása mély sebet hagyott a rajongókban.

Mint azt említettük, az új énekesnő kilétét egyelőre homály fedi, azonban máris sikerült belopnia magát a célközönség szívébe, mondván kellemes hangja minden bizonnyal új szintre emeli majd az együttes történelmét. A közösségi oldalakon persze azonnal lavina-szerűen indult el a nyomozás az új pacsirta kilétét illetően, többekben felmerült, hogy esetleg a Sirenia exénekesnője, Ailyn vetette meg a lábát a csapatban, azonban erre maga Martijn Westerholt cáfolt rá az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Delain Official (@delainofficial) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása