Szólólemezt ad ki Dianne van Giersbergen!

xandria_140711_080-667x1000.jpg

Hosszú ideje honol már csend Dianne van Giersbergen háza táján, noha az énekesnő többször is jelentette, hogy újdonságon dolgozik. Eddig úgy tűnt, hogy a holland szoprán az Ex Libris új lemezén ügyködik, és bár könnyen lehet, hogy csapata újdonsága is körvonalazódik, ma kiderült, hogy az énekesnő szólólemezt készített!

Elmondása szerint azért a mai napra esett a választás, hogy mindezt hivatalosan is bejelentse, ugyanis öt évvel ezelőtt, ugyanezen a napon egy szomorú hírrel lepte el közösségi oldalait, történetesen, amikor kiderült, hogy már nem tagja a német Xandria zenekarnak.

„A történet folytatódik...

5 évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon jött el az elkerülhetetlen pillanat, amikor olyan bejelentést kellett megtennem, ami megváltoztatta az életem.” – kezdi bejelentését, amire mindenki azonnal felkapta a fejét, hiszen a rajongók pontosan tudják, milyen eseményről is beszél az énekesnő.

„Ez egy magaslatokon és molypontokon átívelő utazásra küldött, tele váratlan fordulatokkal. De bármennyire is nehéz volt, az élet ment tovább, és valami kivirágzott:

Ma büszkén és boldogan állok elétek, készen állva bejelenteni, hogy a saját nevem alatt készítettem egy szimfonikus metál albumot. Izgatott vagyok, amiért megoszthatom veletek a borítót és vadonatúj logóm, mintegy ízelítőként a közelgő dolgokból!” – mondja.

306825370_653126049506045_8331877020236268523_n.jpg

„Az elkövetkezendő 5 évben különböző kislemezeket fogok kiadni, és elvezetlek titeket arra az útra, amin az elmúlt 5 évben keresztülmentem. Mesélek majd az akadályaimról, a félelmeimről, a győzelmeimről, és a szívből jövő akaratomról, hogy folytatni tudjam a küldetésemet.” – tette hozzá.

A holland pacsirtát rendkívül megviselte a Xandriából történtő kipenderítése, ám az énekesnő nem adta meg azt az örömöt, hogy földhöz vágják a  problémák, ehelyett új erőre kapott, kiadott egy történelmi trilógiát a saját bandájával, több más projektben is közreműködött, emellett közös podcastot indított Marcel Bovióval, akinek szintén kijutott a rosszból. Most az is kiderült, hogy elmúlt öt év során megszületett a Dianne-projekt, vagyis az énekesnő szólómunkája, amivel hosszútávra tervez.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása