Klippremier: The Agonist – Immaculate Deception

the-agonist-_promo_0.jpg

Tavaly ősszel jelent meg a The Agonist négy dalos középlemeze, ami a Days Before the World Wept elnevezést kapta. A banda már idejekorán elhintette, miszerint új lemezen dolgoznak, ám arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy miként haladnak a munkálatokkal.

A banda legutóbb nem csupán a fent említett középlemezt jelenítette meg, hanem a Remnants in Time kisfilmjét is, éppen ezért volt izgalmas a tegnapi hír, miszerint ma újdonsággal készülnek. Mint kiderült, a formáció nem egy vadonatúj slágert tálalt a fanok elé, ugyanis az Immaculate Deception című daluk került megfilmesítésre.

„Az Immaculate Deception a társadalmi elnyomásról, és az idővel járó lelkiismeret-furdalásról szól.

A legfőbb pont, amit ki szeretnék emelni, az az idő fogalma, és a vele járó félelem. Mindannyian elérünk arra a pontra, mikor észrevesszük, hogy öregszünk. A mai társadalomban hatalmas lökete van annak, hogy megpróbáljuk megőrizni a fizikai állapotunkat. Hatalmas mozgásterük van a kozmetikai eljárásoknak és a termékeknek is, melyek „örök fiatalságot” ígérnek. Az emberek szeretik azt hinni, hogy továbbra is a huszas éveiket élhetik, ahelyett, hogy elfogadnák az élet természetes menetét, és az ezzel járó kihívásokat és adottságokat.” – fogalmaz a dal kapcsán Vicky Psarakis, hozzátéve:

„A lelkiismeret-furdalás egy igen erőteljes érzés, ami számos döntésünkben befolyásoló tényező, de tény, hogy sosem mehetsz vissza az időbe, hogy a már megtörtént dolgokon változtass. Annyit azonban megtehetsz, hogy tanulsz, és arra törekszel, hogy idővel jobb legyél.” – mondja.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása