Kirabolták a The Agonist énekesnőjét!

euxm95axiaeu-d10.jpg

Németország-szerte koncertezik a The Agonist, mely formáció továbbra is a 2019-ben megjelent Orphans című nagylemezét népszerűsíti. A banda a napokban tett közzé egy felháborító nyilatkozatot, melyben közlik, hogy valaki eltulajdonította Vicky Psarakis énekesnő saját kezüleg készített színpadi outfitjét.

„Tegnap esete valaki ellopta Vicky Psarakis énekesnőnk egyedi, saját tervezésű színpadi ruháját a backstage-ből. Ez a németországi Ingolstadt-ban történt. Természetesen dühösek vagyunk az eset miatt, és a segítségedre van szükségünk. Ha valaki az eladó ruhák között lel rá, vagy bármiféle információja van a holléte felől, kérjük, közvetlenül nekünk jelezze. Fogalmunk sincs miért tesz bárki is ilyet. (...)"fogalmaznak közösségi oldalaikon, hozzátéve, hogy nem véletlenül van szükség fokozott felügyeletre és azonosítóval rendelkező kártyára annak érdekében, hogy az előadók biztonságban legyenek a koncerteken.

A banda néhány fotót is mellékelt a lopott ruhadarabról, mintegy kiindulópontként, hogy a fanok fel tudják ismerni, ha esetleg áruba bocsátják egy internetes portálon.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása