Premier! Within Temptation – The Fire Within

316825797_691338629018629_8086455836206850490_n.jpg

Vadonatúj dallal jelentkezett a Within Temptation, mely formáció minden erejével azon van, hogy a jövő év folyamán piacra dobhassa várva várt stúdiólemezét. A banda még 2019-ben elújságolta a legújabb kiadvány készülését, majd Sharon den Adel azt nyilatkozta, hogy nagy eséllyel már 2022-re elkészülhet.

A zenekar az elmúlt időben rendre kislemezek tengerével jelentkeztek, amiről egy interjú során bővebben is meséltek. Elmondásuk szerint kevés előadó vetemedig erre a lépésre, ők azonban jó ötletnek tartják, hiszen amellett, hogy folyamatosan dolgoznak, továbbra is a köztudatban maradnak.

„Tulajdonképpen én szeretem ezt módszert, mivel így hosszabb ideig figyel rád a média, amikor megjelentetsz egy albumot, egy pillanat alatt megőrülsz a rengeteg interjútól, amit végig kell csinálnod. Tudod, most ez más, mivel most minden tömörebb, ezzel pedig sokkal több figyelmet kapsz, ami nekünk szerintem nagyon jót tett.” – mondta Sharon den Adel.

A zenekar a múlt hónapban árulta el, miszerint újabb nótát terveznek publikálni, ami a The Fire Within címet viseli, a dalról azonban kiderült, hogy a lemez végleges dallistáján nem kapott helyet.

„Amikor visszahallgattuk az ötleteinket a soron következő lemezünkre, belebotlottunk a The Fire Withinbe. Már meg is feledkeztünk arról, hogy egyáltalán megírtuk a dalt. A nóta nem lesz rajta a végleges dallistán, de úgy gondoltuk, hogy kárpótlásként tökéletes első „elfeledett dal” lehet belőle!” – újságolták hivatalos applikációjukon.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása