Megjelent a Within Temptation új kislemeze, a Wireless!

nonameuzkthdg.jpg

Egyre biztosabbá válik a feltételezés, miszerint idén már biztosan boltokba kerülhet a Within Temptation vadonatúj nagylemeze, amelynek címe továbbra is rejtély, nem vitás azonban, hogy érkezése körül rendre óriási a felfordulás.

Sharon den Adel többször is nyilatkozott már a kiadványról azóta, hogy 2019-ben bejelentették készülését. A holland énekesnő többször is elmondta, hogy mikorra várható a korong, egy interjú során viszont kijelentette, hogy fogalma sincs arról, hogy mikorra készülnek el vele.

Mint kiderült, a formáció nem fog különösebb meglepetést okozni az alkotással, ugyanis a rajta helyet kapott dalok zömét már kislemezek képében publikálták az elmúlt években, nemrégiben pedig egy elfeledett dalt is bemutattak a közönségnek, mondván, még ott több is ahonnan ez jött.

„Amikor visszahallgattuk az ötleteinket a soron következő lemezünkre, belebotlottunk a The Fire Withinbe. Már meg is feledkeztünk arról, hogy egyáltalán megírtuk a dalt. A nóta nem lesz rajta a végleges dallistán, de úgy gondoltuk, hogy kárpótlásként tökéletes első „elfeledett dal” lehet belőle!” – vallották be hivatalos applikációjukon a nóta kapcsán.

A zenekar egyébként arra is kitért korábban, miszerint egy komplett album helyett sokkal inkább preferálják a kislemezek kiadását, mivel nem szeretnének abba a hibába esni, hogy egy fontos közlendőjük esetleg hitelességét veszítse addigra, mire kikerül a teljes lemez.

„Szeretnénk a pillanatnak élni, látni mi minden történik, és az hogyan hat majd ránk. Olykor megesik, hogy amikor új albumot készítesz olyan dolgokról beszélsz, melyek végül – miután megjelent az album – elavulnak, mi nem szeretnénk, ha ez velünk is megtörténne.” – indokolták Rafa Basanak.

A zenekar most ismét meglepte a fanokat egy újdonsággal, ugyanis a mai napon került publikálásra Wireless című kislemezük, amihez egy klip is készült.

„A Wireless egy tüzes ugyanakkor kemény dal, amely egy teljesen új korszak kezdetét fémjelzi – egy olyan korszakét, amiben továbbra is életben tartjuk a Within Temptation DNS-ét, felépítve azt némi kortárs, bombasztikus riffel, és epikus refrénekkel.” – közölték a dal kapcsán.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása