Klippremier: Beyond The Black – Free Me

1015063-0-20221007115117_b633f9425f018a.jpg

Véget ért a várakozás, ugyanis ma végre boltokba került a német Beyond The Black saját magáról elnevezett vadonatúj nagylemeze. Jennifer Haben vezette formáció mindösszesen négy dalt (Reincarnation, Is There Anyboy Out There, Winter Is Coming, Dancing In The Dark)osztott meg előzetes gyanánt, melyek kivétel nélkül elnyerték a nagyérdemű tetszését.

„Sem nekem, sem pedig a bandának nem volt konkrét elképzelése arról, hogy mit is akarunk, hol tartunk most, mi lesz majd a jövőben. Rendre ezek a kérdések merültek fel az elmúlt két évben, éppen ezért sokkal többet kommunikáltunk a rajongóinkkal, megismertük őket, és sokkal közelebb kerültünk hozzájuk mint valaha bármikor.” – mesélte Jennifer a Chaoszine-nak.

„(...) Önmagunkra leltünk, ezért is gondoltuk úgy, hogy a Beyond The Black tökéletes cím lesz az új lemeznek. Új kiadónk is lett, így az egész egy amolyan új kezdetnek hat, szóval igen, a Beyond The Black volt a legjobb döntés a cím esetében.” – tette hozzá.

Mintegy megkoronázva a lemez debütálását, a srácok most egy vadonatúj klipesdalt osztottak meg a fanokkal a választás pedig ezúttal a Free Me című szerzeményre esett.

Dallista:

1. Is there Anybody Out There?
2. Reincarnation
3. Free Me
4. Winter Is Coming
5. Into The Light
6. Wide Awake
7. Dancing In The Dark
8. Raise Your Head
9. Not In Our Name
10. I Remember Dying

306554-2_85271_1000x10003.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása