Kiderült, mikor jön Tete Novoa vadonatúj szólólemeze!

331316302_753095249573331_1076536952165321933_n.jpg

Historias Que Cantar címmel kerül majd boltokba Tete Novoa vadonatúj szólólemeze, melynek kapcsán egy dokumentumfiln-sorozatot is elindított a Saratoga frontembereként is ismert előadó. A zenész a Maldito Records égisze alatt hozza ki az új lemezét, amelyhez most már hivatalos dátum is érkezett, mi több, rövidesen újabb kislemez fog debütálni a kiadványról.

Az április 28-án érkező korong borítója már ismert, a dallistája azonban egyelőre ismeretlen, annyit viszont tudni lehet, hogy Evil Machine címmel fog megérkezni a Somos című dal utódja, méghozzá március 1-én. A dalhoz egy vagány klipet is forgatott Tete és csapata, ennek mivoltába enged most bepillantást sorozata második felvonásának harmadik epizódjában.

A részből kiderül többek között, hogy Tete mindig is rajongott a zenéért, amióta először ragadott mikrofont azóta konkrétan képtelen letenni azt. Bepillantást nyerhetünk emellett a kezdetekbe is, ugyanis a képsorokon egy 2001-es keltezésű felvétel is megelevenedik Tete első csapatát bemutatva, amelyet még tinédzserkorában alapított barátaival, miközben meghatódva folyamatosan arról mesél mi mindent jelent számára a zene és az éneklés.

tete-novoa-historias-que-cantar-portada.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása