A Delain is csatlakozik Tarja és Marco Hietala közös fellépéséhez!

343759916_963684731300304_2644645066685930379_n.jpg

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint Symphonic Metal Dreams elnevezés alatt ad majd közös koncertet a Nightwish egykori duett párosa, Tarja és Marco Hietala. Az ikonikus duó július 8-án fog egy rendhagyó fellépést adni, és mint az már korábban kiderült, előzenekarként a Fabienne Erni vezette Illumishade lesz látható és egyben hallható, ugyanakkor további egy különleges vendég várt még bejelentésre.

Ez idáig pusztán találgatni lehetett, hogy ki is lehet az a rejtélyes plusz egy különlegesség, akinek előadását élvezheti majd a nézősereg, a rajongók pedig nem is voltak szerények, sorra pörgették a jobbnál jobb neveket, azonban kiderült, hogy nem igazán sikerült beletrafálniuk az előadó kilétébe. Nos, a mai napon véget értek a találgatások és kiderült, hogy a Diana Leah vezette Delain csatlakozik majd a finnekhez, illetve a svájci alakulathoz.

Tarja egyébként decemberben adta ki első válogatáslemezét, Best Of Tarja: Living The Dream elnevezés alatt, így ő a legendássá vált dalaival indul útnak, míg Marco Hietala továbbra is első szólólemezét népszerűsíti.

Fabienne Erni és csapata ugyancsak debütálólemezével, az ECLYPTIC: Wake of Shadowsszal kívánja szórakoztatni a közönséget; a Delain azonban nem csupán új lemezét, a Dark Waters-t mutatja be a közönségnek, hanem vadonatúj felállását is, a csapat ugyanis már jó ideje régi-új felállásban zenél, miután visszatértek a banda egykori zenészei, Diana Leah személyében pedig új pacsirtája lett a bandának, ezzel új szintre emelve a munkásságukat.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása