Hivatalos! Jövőre is együtt turnéznak a Nightwish egykori énekesei!

marko-hietala_f16b3525-702e-49df-bc2b-feb3d12317b8522.jpg

Tarja és Marco Hietala kapcsolata közel húsz év után ismét bimbózó barátsággá érett, sőt, a felek gyakorlatilag közelebb állnak egymáshoz, mint a Nightwish-ben töltött idejük során. A finn zenészek tavaly óriási lépést tettek afelé, hogy ismét egy kalap alatt említhessük neveiket, a páros ugyanis egy közös duettel lepte meg a közönséget, majd ezt követően többször is megismételték azt.

Tarja és Marco azóta tovább fokozta mindezt, a The Phantom Of The Operán túl ugyanis közös turnét hirdettek, melynek során kiderült, hogy egy vadonatúj dalt is rögzítettek Left On Mars címmel. A nóta Marco Hietala közelgő szólólemezén fog szerepelni, a hivatalos klip mellett pedig rendszeresen hallható a koncerteken.

A zenészek olyannyira jó kapcsolatot ápolnak egymással, hogy elmondásuk szerint a közös zenekar ötlete is felmerült közöttük, belátásuk szerint, ugyanis az elmúlt évtizedek során mindketten más emberré értek, miután elhagyták a Nightwish fedélzetét.

Noha a közös banda felől egyelőre semmi hír, az azonban már biztos, hogy a Turunen-Hietala páros nemcsak ősszel, de 2025-ben is egymás oldalán rója majd az utakat, ma ugyanis bejelentették, a jövő évre vonatkozó turnédátumokat.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása